22 augusti 2021
16:30

Huddinge IF F08-1

Referat: Enskede IK Svart - Huddinge IF F08-1

Höstsäsongen är igång genom söndagens bortamöte mot Enskede. Hög press från start från Enskedes spelare skakade om oss i början av matchen. Tillsammans med lite nerver blev våra tjejer lite stressade och det var stundtals svårt att spela vårt trygga passningsspel uppåt i banan. Vi höll ändå emot bra och hade flera målchanser i första perioden. Dessvärre gick vi till pausvila med ett måls underläge. Även andra perioden präglades av en hel del Enskedepress. Men framförallt var det långa utsparkar från Enskedes målvakt som utgjorde hotet via snabbt löpande spelare fram mot vår målvakt. Enskede gick upp till 3-0 innan vi reducerade i slutet av perioden. I tredje perioden började vi känna igen vårat spel. Även om Enskede utökade ledningen till 4-1 gjorde vi två snabba mål i mitten av tredje perioden. Nu var det match igen! Chanserna för de gula tröjorna fortsatte, men i stället kom ytterligare ett Enskedemål i slutminuten. Ett mål som nog i stället skulle varit en offsideavblåsning. Vi tar med oss spelet från den tredje perioden till nästa helg, för det är så Huddinge spelar!